Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!
Blaser Competition Range Bag
  • Blaser Competition Range Bag
  • Blaser jagtrygsæk
  • Rygsæk til jægere

Blaser Range bag rygsæk

Blaser

DKK 895,-
På lager
Leveringstid: 1 hverdage


Blaser Competition Range Bag giver dig med sine 24-liters kapacitet førsteklasses bekvemmelighed og let organisation af udstyr. Den er lavet af robust polyesterstof og kombinerer funktionalitet, robusthed og holdbarhed. Det polstrede bæresystem med en justerbar brystrem sikrer dig komfort, når du har den på - selv under længere perioder.
Et praktisk håndtag letter håndteringen. Det øverste rum med lynlås har en ventilator-funktion, lommer og en nøglekrog til sikker opbevaring af vigtige genstande som f.eks dine jagtbriller, høreværn og nøgler. Det centrale lynlåsrum giver plads til otte patronæsker og har en låsbar lynlås til sikker opbevaring af din ammunition. Det forreste rum med lynlås er udstyret med tre åbne inderlommer, en netlomme med lynlås og et elastikbånd til effektiv organisering af dit udstyr.
Den rummelige lomme i låget på det centrale rum, en flad lynlåslomme i venstre side og en fleksibel netlomme i højre side giver ekstra plads til dine personlige ejendele.
Låsbare lynlåse på hoved-, central- og frontlommerne, sikre dit udstyr bedre.
Åbninger i toppen og siden gør dig i stand til sikkert at pakke og transportere dit gevær mellem bæresystemet og rygsæk. Rygsækken er udstyret med en robust, præ-formet, vandtæt bundsektion for at sikre god stabilitet og yde ekstra beskyttelse. Med denne shotgun rygsæk er dit jagtsæt altid organiseret perfekt og klar til afgang!

MacNab anbefaler også