Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!
Blaser Riffel foderal Slip Canvas/Læder
  • Blaser Riffel foderal Slip Canvas/Læder
  • Blaser Riffel foderal
  • Blaser Riffel Slip Canvas/Læder

Blaser Canvas/Læder foderal 115 cm.

Blaser

DKK 1.499,-
På lager
Leveringstid: 1 hverdage

Blaser Riffel Slip Canvas/Læder

Blaser Canvas/Læder Slip Bag kombinerer robusthed og elegance i en højkvalitets foderal. De udvalgte materialer – bomuldskanvas og okselæder – giver ikke kun pålidelig beskyttelse til din jagtriffel, samtidig med at de kombinerer et højt kvalitetsniveau med fremragende holdbarhed. Bomuldskanvasmaterialet er særligt robust, holdbart og modstandsdygtigt. Læderet i høj kvalitet byder på holdbarhed og tidløs elegance, samtidig med at det giver foderalet karakter og gør det unikt, da læderet udvikler sin egen patina over tid.
Foderalet har et rummeligt hovedrum og en stor lomme på fronten giver plads til f.eks en skydestok. En separat netlomme inde i frontlommerne sikrer effektiv organisering.
Det polstrede bærehåndtag og den centralt placerede skulderrem med en blød skulderpude sikrer maksimal bærekomfort. Låsbare lynlåse på hoved- og frontlommerne hjælper med at holde dit udstyr sikkert. To kombinations hængelåse er allerede inkluderet. Det broderede Blaser-logo foran og på skulderpuden tilføjer et præg af høj kvalitet til foderalet. Elegant og holdbar beskyttelse til dit haglgevær!

MacNab anbefaler også