Hurtig levering
Vi sender din ordre samme dag du bestiller
Stor butik i Sønderborg Fri fragt i DK & DE over 299 kr. Levering 1 - 2 hverdage MobilePay Chekout
STOR BUTIK I SØNDERBORG
FRI FRAGT I DK & DE OVER 299 KR.
LEVERING 1 - 2 HVERDAGE
90 DAGES FULD RETURRET
MOBILEPAY CHEKOUT
Husk - vi pakker dine JULEgaver ind oG BYTTER HELT FREM TIL 1. FEBRUAR!
Nordik Hind hjortekald

Nordik Hind

Nordik Predator

DKK 399,-
På lager
Leveringstid: 1 hverdage
Hjortekaldet er særligt effektivt i områder med en stor bestand af kronvildt, hvor kronhindene er til stede. Ved at efterligne nødkaldet fra en kalv skaber kaldet en naturlig og overbevisende lyd, der vækker nysgerrighed og kan tiltrække kronhinden i nærheden. Dette giver dig en unik mulighed for at komme tættere på og observere kronvildtet på en nærmere og mere intim måde.
Dette hjortekald er fremstillet af materialer af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og pålidelighed. Det er let at betjene og kræver ikke avancerede tekniske færdigheder. Med et simpelt greb om kaldet kan du efterligne nødkaldet fra en kronkalv og skabe en autentisk og tiltalende lyd.
Om du er en erfaren jæger eller en nybegynder, kan dette hjortekald hjælpe dig med at forbedre dine chancer for at komme i kontakt med kronhind og opleve spændende jagtmomenter. Ved at bruge dette specialudviklede kald kan du tiltrække kronhinden og skabe en situation, hvor du får mulighed for at observere og studere dette imponerende vildt i dens naturlige habitat.